Η Θάσος είναι προσβάσιμη με πλοίο μέσω των λιμανίων της Καβάλας και της Κεραμωτής. Η Καβάλα και η Κεραμώτη συνδέονται με την Εγναντία Οδό(Ε-90), η οποία διασχίζει όλη τη Βόριεο Ελλάδα και συνδέεται με την υπόλοιπη Ελλάδα και τα Βαλκάνια.


Από Καβάλα

Το πλοίο από Καβάλα καταλήγει στη Σκάλα Πρίνου και το ταξίδι διαρκεί μια ώρα και δεκαπέντε λεπτά. Κατα τη διάρκεια του καλοκαιριού, πραγματοποιούνται περίπου 5 δρομολόγια ημερισίως. Από τον Πρίνο μπορείτε να φθάσετε στα Λιμενάρια και το Ποτό με λεωφορείο ή αυτοκίνητο. Με κατεύθνση προς το Νότο, ακουλουθείτε τις πινακίδες για Πρίνο, Σκάλα Σωτήρος, Σκάλα Καλλιράχη, Σκάλα Μαρίες, Λιμενάρια.


Απο Κεραμωτή

Το πλοίο από την Κεραμωτή φτάνει στο Λιμένα (Θάσος). Το ταξίδι διαρκεί 35 λεπτά και εκτελούνται δρομολόγια περίπου κάθε μισή ώρα. Από τον Λιμένα μπορείτε να φθάσετε στον Ποτό με λεωφορείο ή αυτοκίνητο. Ακολουθήστε τις πινακίδες για Σκάλα Πρίνου και Πρίνο και έπειτα τη διαδρομή που προαναφέρθηκε.


Με αεροπλάνο

Δεν υπάρχει αεροδρόμιο στο νησί της Θάσου, αλλά το αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος(KAV) απέχει 27χλμ από τη Καβάλα και μόλις 17χλμ. από την Κεραμωτή, όπου μπορείτε να φθάσετε με αυτοκίνητο ή ταξί. Στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος (KAV) πραγματοποιούνται καθημερινά πτήσεις από και προς την Αθήνα (50 λεπτά)  και πολλές πτήσεις (κυρίως τσάρτερ) από και προς διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Επιπλέον, η Θεσσαλονίκη, η οποία απέχει δύο ώρες από την Καβάλα, διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο και επωφελείται επίσης από αρκετές low cost αεροπορικές εταιρίες που το χρησιμοποιούν. Μπορείτε να φθάσετε στην Καβάλα ή την Κεραμωτή με αμάξι ή λεωφορείο.